Eten als medicijn

Eten als medicijn


Eten als medicijn, boek van Dale Pinnock80 heerlijke en geneeskrachtige recepten voor een goede gezondheid
“Eten als medicijn” geeft de lezer een inspirerende kijk op koken en gezondheid. Van 85 alledaagse ingrediënten wordt de medicinale werking uitgelegd, welke van de 30 meest voorkomende ziektes je hiermee kunt verhelpen of voorkomen en hoe je deze supergezonde ingredienten eenvoudig in het dagelijks menu verwerkt.

  • Lijst van individuele ingrediënten en hun geneeskrachtige werking
  • Lekkere  & eenvoudige tips die je kunnen helpen je gezondheid te verbeteren
  • Recepten met symbolen die aangeven voor welke lichaamsfuncties of bij welke specifieke kwalen ze nuttig zijn, zodat je de recepten kan uitkiezen die voor jou van belang zijn.

De schrijver Dale Pinnock combineert zijn wetenschappelijke kennis met zijn culinaire passie om te laten zien dat voedsel een nuttig, krachtig en aangenaam medicijn kan zijn.

» Lees meer & bestel

Product specificaties


Titel: Eten als medicijn
Auteur: Dale Pinnock
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 191 pagina’s
Publicatie datum: januari 2014
ISBN13: 9789048818945 ISBN10: 904881894X